Diensten

"Hoe transport zou moeten zijn."

-Transport bedrijf de Vlieger

"FAMILIEKRACHT OP DE WEG DIE MEERWAARDE CREËERT."

-Transport bedrijf de Vlieger

TRANSPORT

Doordat wij onze klanten verschillende soorten transportmogelijkheden bieden, kunnen wij altijd op uw wensen inspringen. Gaat niet, bestaat niet!
Bij ons bent u meer dan een klant. Van het begin tot eind van het transportproces streven wij ernaar om dicht bij u te staan.
Al onze voertuigen zijn voorzien van een track & trace systeem, om u zodoende te informeren over de status van uw zending.

Hieronder ziet u onze belangrijkste transportmogelijkheden.
Wees niet bang als u niet vindt wat u zoekt. Wij komen ten alle tijden met een oplossing voor uw transport.

 • Deel- en compleet ladingen

  Deel- en compleet ladingen

  Voor onze klanten verzorgen wij zowel nationale- als internationale transporten. Is het een klein pakket of complete vracht, wij zorgen dat dit ten alle tijden op een snelle en correcte wijze op de plaats van bestemming aankomt.

 • Transporten van Zeecontainers

  Transporten van Zeecontainers

  Wij bieden de mogelijkheid van intermodaal transport. Dit betekent dat wij vanaf aankomst in Rotterdam/Antwerpen het gehele traject voor u, op een snelle en correcte manier, kunnen verzorgen. Daarbij kunnen we niet alleen het transport regelen, maar u ook voorzien van de import of export documenten.

 • Kipper Transporten

  Kipper Transporten

  Wij staan natuurlijk ook klaar voor klanten met los gestorte goederen. Met onze eigen Kipper opleggers en ervaren chauffeurs kunnen wij alle soorten los gestorte producten voor u transporteren.

vliegerv3

Overslag

We beschikken over een loods van 2.200 m2. Onze opleggers staan overdekt in de loods, hierdoor kunnen wij droog laden en lossen.

Containertransport

Containertransport

Containertransport

Deel & Compleetladingen

Deel & Compleetladingen

Deel & Compleetladingen

Kippertransport

Kippertransport

v1_transport_de_vlieger_team

vragen over onze diensten?

Heeft u een vraag of zoekt u advies over uw transport? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen en adviseren u graag.

Neem contact op