Organisatie

Transport met een persoonlijke touch

klanten centraal

Dirk de Vlieger B.V. is al sinds de oprichting in 1928 een echt familiebedrijf. Dit willen wij dan ook blijven uitstralen naar onze klanten. Om u het best van dienst te zijn houden we de lijnen tussen u en ons bedrijf zo kort mogelijk. Met een mix van zowel ervaren als jeugdig personeel staan wij 24/7 voor onze klanten klaar. Onze vele mogelijkheden zorgen ervoor dat we alles voor u kunnen regelen op gebied van Transport en Logistiek.

ECHT FAMILIEBEDRIJF

Dirk de Vlieger B.V. startte zijn familiebedrijf in 1928 in de gemeente Beesel. Zijn drie zonen, Theo, Piet en Jan, besloten het bedrijf van hun vader voort te zetten. In de jaren ’90 van de vorige eeuw besloten de drie broers dat het tijd werd om het stokje door te geven. Sindsdien staat het bedrijf onder leiding van Freek de Vlieger, tevens de derde generatie van de Vliegers die aan het roer van dit transportbedrijf staat.

De vierde generatie van de familie wordt momenteel ook gerepresenteerd, namelijk door Bas de Vlieger. De familie wordt daarnaast ondersteund door verschillende medewerkers.

Dirk de Vlieger BV is al ruim 80 jaar een begrip in de gemeente Beesel, waar ze klaarstaat voor vele verenigingen om een helpende hand te reiken.

DAAROM: DIRK DE VLIEGER B.V.

  • Afspraak = afspraak

    Wanneer u kiest voor Dirk de Vlieger B.V., bent u ervan verzekerd dat uw transport verloopt zoals afgesproken. Geen verassingen, geen kleine letters.

  • Service staat voorop

    Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, houden wij de lijnen zo kort mogelijk. De kwaliteit van levering staat, naast persoonlijk contact met onze klanten, centraal.

  • Specialist in Europa

    Ons uitgangspunt is om uw transport zo snel en zo veilig mogelijk naar de correcte bestemming te vervoeren. Klein of groot, uw transport is in goede handen.

ONS TEAM

DV_Freek

Freek de Vlieger
Directeur

DV_1

Rudy de Vlieger
Administratie

DV_Bas

Bas de Vlieger
Planning en facturatie

v2_transport_de_vlieger_team

geïnteresseerd?

Dirk de Vlieger BV is een écht familiebedrijf waarbij inmiddels meerdere generaties werkzaam zijn. We stellen ons graag aan u voor!